Author Topic: ICampro  (Read 686 times)

gq_50

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
ICampro
« on: February 24, 2017, 08:20:01 AM »
Keep getting connection closed on iPhone 7

Stefan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2202
    • View Profile
Re: ICampro
« Reply #1 on: February 24, 2017, 07:58:48 PM »
Keep getting connection closed on iPhone 7

Are you connecting to the Mac or Windows iCamSource Pro? Are you seeing the Connection Closed message when connecting via 3G/LTE, WiFi, or both?

gq_50

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ICampro
« Reply #2 on: February 25, 2017, 11:46:29 AM »
I'm on windows. And get connection message on both

Stefan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2202
    • View Profile
Re: ICampro
« Reply #3 on: February 26, 2017, 01:02:22 PM »
I'm on windows. And get connection message on both

Is your computer perhaps connected to your network twice, via both an Ethernet cable and Wi-Fi? It could be that iCam is attempting to connect via one of those connections when the iCamSource is expecting it to connect via the other once, and is closing the connection.

gq_50

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ICampro
« Reply #4 on: March 01, 2017, 09:56:09 AM »
Computer is connected to both wifi and Ethernet. I disconnect wifi and still having the same problem.  I've tried wifi by itself also same problem. Still connection closed

gq_50

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ICampro
« Reply #5 on: March 01, 2017, 10:01:47 AM »
I also used a vpn on my iPhone which seems to work. But still don't understand why my LTE or 3G or wifi. won't work when I disconnect vpn

Stefan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2202
    • View Profile
Re: ICampro
« Reply #6 on: March 01, 2017, 10:35:05 PM »
Computer is connected to both wifi and Ethernet. I disconnect wifi and still having the same problem.  I've tried wifi by itself also same problem. Still connection closed

When you disconnected WiFi did you then quit and restart the iCamSource?

Do you seen the Connection Closed message immediately, as soon as it connects, or when you attempt to zoom in on the camera?

gq_50

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ICampro
« Reply #7 on: March 03, 2017, 05:57:57 PM »
it disconnects as soon as it zooms in..

Stefan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2202
    • View Profile
Re: ICampro
« Reply #8 on: March 04, 2017, 11:32:07 AM »
it disconnects as soon as it zooms in..

The only difference when you are connected and viewing the thumbs and when you are viewing zoomed-in fullscreen is that audio is being transmitted. Have you tried turning audio off either in iCam Pro or choosing the "No Audio" input in the iCamSource Pro to see if that still causes the disconnection issue?