Author Topic: Sony EyeToy & iCam  (Read 3859 times)

bmorris110

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Sony EyeToy & iCam
« on: December 11, 2009, 10:14:30 PM »
I have an EyeToy I'm trying to use with iCam.
I have iUSBcam and Macam to get the EyeToy to work with the Mac, but when I use iCam source, the picture is white with strange horizontal colors.

Stefan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2195
    • View Profile
Re: Sony EyeToy & iCam
« Reply #1 on: December 12, 2009, 03:45:48 PM »
It looks like you have already found this thread: http://skjm.com/forum/index.php?topic=374.0

bmorris110

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Sony EyeToy & iCam
« Reply #2 on: December 12, 2009, 03:47:21 PM »
Sorry, yeah I found this later.
I had to go to save settings in Macam.
This wasn't mentioned in the other forum.

angelnilo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Sony EyeToy & iCam
« Reply #3 on: August 27, 2010, 05:35:10 PM »
so i went onto the other thread and it didnt do much help
ive noticed that with other users the eye toy actually shows up on the icam software as macam #0 or something like that
how do i get it to show up on mine?
i have no idea how to get it to work with the icam software; someone please help.

Jay

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1094
    • View Profile
Re: Sony EyeToy & iCam
« Reply #4 on: August 27, 2010, 10:20:37 PM »
angelnilo - Do you have Macam installed on your computer?  Does your webcam show up properly in the Macam software?